TRHABERTÜRK ERZURUM:
Şehir merkezinin en popüler yeri unvanına kavuşan Mumcu halkı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i görünce övgüler yağdırıp niyazda bulunmak için önünü kestiler.
Erzurum ilinin en gözde mahallerinden ilk sırada olan Mumcu mahallesinde eski binaların sökülerek yeni modern yapıların imar edilerek mahalle halkının hizmetine sunulan bölgede inşaatı bitme noktasında olan binaların son durumunu kontrol etmek için Genel Sekreter yardımcısı Murat Altundağ ile inceleme gezisine çıkan Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i gören bazı vatandaşlar önüne geçerek şükranlarını sunup övgüler yağdırdıktan sonra Dua ederek ''Başkan Sekmen ALLAH ne muradın varsa versin sen Dadaşlar diyarını eşsiz güzellikte eser bırakan mimarı oldunuz.''
''Yıkılmış, Harap olmuş, Viran olmuş mahallemizi şehrin en görkemli merkezi konumuna getirerek bizleri çok mutlu ettin iyiki varsın Başkan Sekmen'' diyerek yerel hizmetlerdeki çalışmaları için övgüler yağdırdılar.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.