TRHT: Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm hamlelerinin mimarı olan Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, Kırık Tüneli incelemesi için kente gelen Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na projeleri bizzat anlattı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, şehre damgasını vuran başarılı kentsel dönüşüm projelerindeki liderliğini bir kez daha ortaya koydu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırık Tüneli projesinin son durumunu yerinde incelemek üzere Erzurum’a gelirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından belediyede misafir edildi.

Şehrin mimari dönüşümünde imzası bulunan, pek çok vizyon projeyi hayata geçirerek Erzurum’un çehresini değiştiren Murat Altundağ, Bakan Uraloğlu’na detaylı bir sunum yaptı. Altundağ;
Tamamlanan kentsel dönüşüm alanlarını,
Devam eden projeleri,
2026 yılı itibarıyla planlanan yeni dönüşüm adımlarını,
haritalar üzerinden aktararak şehrin geleceğine dair net bir vizyon sundu.
Altundağ’ın hazırladığı teknik sunum ve planlamalar, Bakanlık heyeti tarafından da büyük bir dikkatle takip edildi. Altundağ’ın disiplinli çalışmaları, şehir ölçeğinde yakaladığı başarı ve projelerdeki titiz yaklaşımı, Erzurum’un bölgesel kalkınmasında önemli bir rol oynamaya devam ediyor.
Erzurum’da hem mevcut dönüşüm projelerinin hem de yeni dönem planlarının şekillenmesinde Murat Altundağ’ın liderliğinin belirleyici olduğu vurgulandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.