Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa Özcan: Başkan Sekmen ALLAH Razı olsun senden

Mustafa Özcan: Başkan Sekmen ALLAH Razı olsun senden

Tarih: 08.05.2022 11:50
Mustafa Özcan: Başkan Sekmen ALLAH Razı olsun senden

Erzurumlu 61 yaşındaki Ünlü Kabadayı Mustafa Özcan ,Erzurum'da Özel Yetkili 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde 'silahlı suç örgütü kurmaktan' 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı Dava’nın kararında 11 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra Erzurum H tipi Kapalı ceza evinde gününü tamamlayarak günlük normal hayatına Ailesine,Akrabalarına,Arkadaşlarının arasına katıldı.

MUSTAFA ÖZCAN’IN KENDİSİ İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJDA

2011 yılında O tarihte Erzurum KOM şubesinde görevli Polis memurlarının organize suç örgütü kurmak’dan göz altına alındığı sırada kendisine dayanılmaz acılar yaşattıklarını, Onların başlarındaki Emniyet Amirleri ile birlikte Fetullah Gülen cemaatinden oldukları açıkça bilinen ekip görevlileri tarafından açık bulmak amacıyla devamlı takip edildiğini söyleyerek çok basit bir suçlama aile göz altına alınıp, İşkence gördüğünü, belinde Omurilik kısmında platin olduğu halde defalarca fiziksel şiddete maruz kaldığını, acılar içinde ağladığını suçladıkları konu ile yakından uzaktan bir ilgisi olmadığı halde Kumpasları sonucu cezaevine ön görüşme yaptıkları Ağır cezada görevli Fetö’cu olduklarını bildikleri Hakimler tarafından cezaevine kasıtlı olarak gönderildiklerini söyledi.

2016’dan sonra kendisini göz altına alan polis memurlarının ve Mahkemede hapis cezası veren Hakimlerin ihraç edildikleri hatta çoğusun un cezaevinde olduklarını söyledi.

11 YIL ÖNCEKİ ERZURUM’LA ŞİMDİKİ ERZURUM ARASINDA BİR FARK VAR MI?

- Erzurum’u tanıyamadım, Ne kadar güzelleştirilmiş eski viran olmuş hali gitmiş, çok güzel yaşanacak bir şehir olmuş. Bu hale getirenlerden özellikle Başkan Sekmen ALLAH RAZI OLSUN senden,

Ne güzel olmuş şehrimiz.

Mahallem Çırçır’ın bulunduğu Yakutiyem, Dadaşkentin bulunduğu Aziziyem, bizimde Çay bahçesi olarak işlettiğimiz şimdi yerinde Forum alışveriş merkezinin bulunduğu Palandökenim, Her hafta pikniğe gittiğimiz sonra çermiğe girdiğimiz Hasan kale Pasinlerimiz ya ne kadar güzel olmuş memleketimiz.

Evet gerçekten Memleketimize hizmet edilmiş, Kentsel güzellik verilmiş ALLAH Başkan Sekmen başta olmak üzere bütün Belediye Başkanlarından ALLAH Razı olsun. Dedi.

--HAPİSHANE HAYATINI ACILAR İÇİNDE YAŞAYAN BİR KABADAYI OLARAK GENÇLERE BİR TAVSİYENİZ VARMI?

Sakın ha sakın gençler,

Hayatınızı mahvedecek Uyuşturucadan, Ateşli,Ateşsiz tüm silahlardan uzak durun.

Kendinizi, Ailenizi sizi sevenleri üzecek gayri meşru işlere sakın bulaşmayın. Bu güzel hayat en güzel şekli ile yaşamaya ama Dışarda Ailenizle, sevenlerinizle yaşamaya değer. Sakın bir aptallık yapmayın.

Gözü kara olmayın, benim gözüm karaydı onun için adım KARA MUSDO kaldı.

Devletimizin Milletimizin bekası için çalışma hayatına çocuk yaştayken atılın. Adam olmak için, Eğitim şart.

Meslek edinin iş hayatına hemen atılın ki, Hayatta istediğiniz her şeye kavuşasınız.

MUSTAFA BEY BİZLERİ TAKİP EDEN BİNLERCE OKUYUCUYA SÖYLEYECEĞİNİZ SON BİR ŞEY VARMI?

Gençler, Dinimiz İSLAM.Kitabımız KURAN,Hak yolundan ayrılmayın, Sapkın işlere sakın ha sakın bulaşmayın.

Güzel yaşamak istiyorsanız kimseye muhtaç kalmak istemiyorsanız az da kazansanız, çok da kazansanız sakın ha sakın Harama bulaşmayın.

Ben şimdi bu iş merkezinde kardeşim Cengizin ve bizi seven hemşerilerimin destekleri ile cafe işletmeciliği yapıyorum, Ben terziydim ama sağlık sorunlarım nedeni le şimdi mesleğimi icra edemem.

siz siz olun akıllı olun Devletimiz, Milletimiz için Yasaklara uyarak, kuralları ihlal etmeyerek Yaşamaya ama güzel yaşamak için mücadeleye devam, Durmak yok çalışmaya ama güzel çalışmaya HAKKI gözeterek çalışmaya devam.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.