Olmadı Dadaşlar Diyarından bir şehidimizin kemikleri sızladı

Eğer o haber doğruysa Şehidimizin kemiklerini sızlattınız

Olmadı Dadaşlar Diyarından bir şehidimizin kemikleri sızladı
Yazar 26.05.2022 13:48:00 0

Olmadı Dadaşlar Diyarından bir şehidimizin kemikleri sızladı

Eğer o haber doğruysa Şehidimizin kemiklerini sızlattınız

Erzurum’da Kurum ve kuruluşları,Belediye Başkanlarını,Parti yöneticilerini,üyelerini ve hatta Miletvekillerini ve yine daha da ötesi kendisine yan bakana eleştiri haberleri yaparak kamu oyunun dikkatini çeken ve şehirde bir numaralı gazeteci olduğuna inanan bir haber sitesinin imtiyaz sahibi,haber yazı işleri müdürünün kaleme aldığı,

Afrin Şehidimiz Teğmen Muhammed Kır’ın Ailesinin kendilerine daire sözü veren Er Karizma İnşaatın sahibi İbrahim Topal’ın daire sözü verdiği halde vermediği, hatta kira almadan 2 yıl inşaat bitene kadar kira dahi vermeden oturdukları daire’den kovulduklarını ya haber yaptırdılar ya da haber , yapmak için kendilerine öneri sunan birileri oldu.

Her neyse konusu ne olursa olsun böyle bir haber yapılması Afrin şehidimizin kemikleri sızlatıldı,hem de kendi ailesi tarafından.

Olmadı değerli KIR ailesi,olmadı.Öyle şehit aileleri var ki evlatlarına bağlanan maaşı almayan,alıp ta Mehmetçik vakfına bağışlayan kendilerine verilen evlatlarının hatıralarını geri getirmeyecek Dünya mallarını istemeyen Şehit ailelerimiz varken,

 şehit kanları ile sulanmış Dadaşlar diyarından bir şehit ailesinin bu yaptığını Dadaş yüreği kaldırmadı.

Şehit ailesine daire sözü veren bir Müteahhittin, bir inşaat firma sahibinin, işleri iyi gitmediği için ekonomik sıkıntıları  hatta iflasın eşiğine gelen bir vatanseveri karalayarak bize verdiği sözü tutmadı demek veya dedirttirmek yakışmadı.

Ve o haberde sitenin kavgalı olduğu kendisi hakkında defalarca hakaret içeren haber yazıları için dava eden değerli bir Erzurum Milletvekilinin de resmini paylaşarak işte bu resim de şehit ailesine verilen sözün ispatı diye ilgili Partiyi karalamak haber yazısı hiç yakışık almadı.

Olmadı Dadaşlar diyarının sözde efratları olan sizlere hiç yakışmadı bir dadaş yüreği bunu kaldıramadı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.