Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ömer Düzgün Meclisin kararlarına kararsız kaldı

AK Parti sıralarında ki üyeler EVET dedi

Tarih: 20.04.2024 16:02 Güncelleme: 20.04.2024 16:06
Ömer Düzgün Meclisin kararlarına kararsız kaldı

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi mahalli idareler seçimleri sonrasında önemli kararların alındığı  ilk meclis toplantısında, Erzurum ilinin Yerel Zincir Düzgün Marketlerin sahibi Ömer Düzgün duruşu kayda geçti. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in başkanlığında, meclis başkanlık divanı, encümen üyeliği ve diğer ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldığı  meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Palandöken İlçe Belediye Başkanlığında Meclis üyesi olan Düzgün Marketler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, görevli olduğu AK Parti sıralarında MHP üyeleri ve AK Parti Meclis üyelerinin el kaldırarak EVET(ONAY) verdiği Meclis kararına katılmayarak EL İŞARETİ yapmadığı görüldü. 

 

Meclis Toplantısına  Meclis Başkanı Mehmet Sekmen’in konuşması damga vurdu. 

Başkan Sekmen,’’Erzurum; modern şehircilik anlayışıyla  kentsel kimliğinin yanı sıra turizm potansiyelini de günden güne arttırıldığını önemle belirttiği konuşmasında, Erzurum’umuz on yılda kelimenin tam anlamıyla çağ atladı” dedi. 

 ‘’Ülke genelinde bütçesinin yüzde 70’ini yatırıma ayıran tek belediyeyiz. Ve yine başka bir ayrıntı Türkiye’de 30 Büyükşehir Belediyesi arasında personel giderleri yüzde 27 ila yüzde 41 seviyesindedir. Başarı ortalamasında Türkiye ikincisi olan belediyemizde personel giderleri yüzde 13’tür. İşte bizler; etkin iktisadi yönetim anlayışımızla her alanda öncü olduk ve olmaya da devam ediyoruz.” dedi. 

Başkan Sekmen’in konuşması sonrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılına ait Faaliyet Raporu meclis tarafından kabul edildi. 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.