Tarih: 19.11.2023 17:19

Palandöken Kayak severlere hazırlandı

Facebook Twitter Linked-in

Palandöken Kayak severlere hazırlandı 

PALANDÖKEN KAYAK SEVERLERE HAZIRLANDI 

HABER Tuncay ÇİFÇİ: Türkiye'nin kayak sezonunu en iyi merkezi olma konumunda bulunan Palandöken'de, kayak severleri sürprizler bekliyor. Palandöken'de kayak sezonu açılıyor! 

18.11.2023 tarihinde Batı bölgesinden başlayan kar yağışının Metroloji uzmanlarının yaptıkları değerlendirmelerinde   Doğu’ya doğru Pazartesinden itibaren yöneleceği Kış Turizminin en iyi kentlerinden ve Kayak sporunun en iyi merkezlerinden olan Palandöken’de gece saatlerinde başlayacak ve 50 cm’ye kadar  ulaşılabilecek yoğun kuvvetli kar yağışının  beklendiği bilgileri paylaşıldı. 

Geçen yıllarda Rus ve İran ülkelerinden kayak yapmak için Yabancı ve yerli turistler için Otellerin sürpriz programlar hazırladıkları öğrenildi. 

Palandöken Dağında 2 hafta öncesinden  yüksek kesimlerine başlayan kar yağışının ejder tepesi olarak bilinen ve kayak pistlerinin hemen üst kısmında bulunan kayak yapılabilecek 87 km’lik bölgeye beklenen kar yağışından  sonra turistlere, çeşitli eğlenceler planlandığı belirtildi. 

ileri düzeyde, Kolay, orta, ve doğal olmak üzere 55 kayak pistinin bulunduğu  snowboard tutkunlarının her yıl adrenalin dolu anlar yaşadığı Palandöken'de bulunan Otellerde,  yeni sezonda da yerli ve yabancı kayak tutkunlarını şimdiden rezervasyon yapmaya başladıkları gelen bilgiler arasında. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —