Bugün, 7 Temmuz 2024 Pazar

Prof Dr.Ilıcalı Bakana Ilıcayı sordu

Ilıcalı,Termal merkezi iptal nedenini Bakan Ersoy'a sordu

Tarih: 02.07.2024 21:56 Güncelleme: 02.07.2024 21:58
Prof Dr.Ilıcalı Bakana Ilıcayı sordu

Eski Erzurum Ak parti milletvekili Mustafa Ilıcalı Kültür Bakanı'na Ilıca Termal merkezinin durumunu sordu 
Cumhur Başkanı kararı ile Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Erzurum Aziziye ilçesine bağlı Ilıca semtinde yer alan Termal merkezinin yatırım alanından çıkarılma kararının nedenini kamuoyuyla paylaşmak için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a sordu.
Erzurum Ilıca  Termal merkezinin yatırım alanından çıkarılma kararının kamuoyunda yanlış değerlendirildiğini belirten,2002 Yılında Ak parti den Erzurum milletvekili olarak görev yapan Prof.Dr Ilıcalı, 

kendisininde doğum yeri olan Ilıca semtinin bazı alanlarının Termal merkezi olarak belirlenmesi için o tarihte Erzurum ilinde yapılan Bakanlar kurulunda gündeme getirerek bahsi geçen alanlarda yatırım yapılması için karara bağlanmasına rağmen  yatırım merkezinden çıkarılmasının nedenini   Bakan Ersoy'a sorduğunu söyledi . 

Bakan Ersoy'dan gelecek cevabı Erzurum halkı ile paylaşacağını belirten Prof.Dr.Ilıcalı ""Erzurum'a  Ak parti hükümeti olarak 22 yılda yapılan yatırımların neler olduğunu halkımız iyi biliyor, Ak parti yatırımı durdurmaz sadece yönünü değiştirir dedi.


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.