Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Sağlık projeleri ile ünlü Turan AK Parti'den Aday Adayı oldu

Sağlık projeleri ile ünlü Turan AK Parti'den Aday Adayı oldu

Tarih: 23.11.2023 18:31 Güncelleme: 23.11.2023 18:33
Sağlık projeleri ile ünlü Turan  AK Parti

Sağlık projeleri ile ünlü Turan AK Parti'den Aday Adayı oldu 

Erzurum sağlığına önemli projeler kazandıran Turan, AK Parti'den Aday Adayı 

HABER Tuncay ÇİFÇİ:Erzurum Şehir Hastanesi'nin başarılı İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Fatih Turan,  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’den Narman Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. 

TURAN, BAŞARILI PROJELERE  HİZMETLERE İMZA ATTI 

AK Parti Narman İlçe Başkanı Ruhi Tanrıverdi'ye müracaat formunu teslim eden Fatih Turan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan İlçe Başkanı Tanrıverdi, ”İlçemizin kıymetli evladı, kıymetli bürokratı Fatih Turan'ın katılması bizleri memnun etmiştir. Allah hayırlı etsin” diye konuştu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Siyaset Akademisi Uluslararası Proje Koordinatörlüğü, SWOT analizi,  Sağlık Bakanlığı'nda önemli projelere katkı sunan, Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi,  Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi’nin yanı sıra bin 670 yataklı Erzurum Şehir Hastanesi'nin İdari ve Mali Müdürlük görevlerinde bulunan Fatih Turan, son olarak Erzurum Şehir Hastanesi'ndeki görevinden önceki gün istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı müracaatında bulundu.  

FOTOĞRAF CEM BAKIRCI

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde Yüksek Lisans yapan, Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri M.Y.O. Tıbbi Laboratuvar Bölümünü başarıyla bitiren Fatih Turan, Narman'a hizmet edebilmenin heyecanını yaşayan Fatih Turan,”'Bu gün aynı duygularla yine yüce milletimize hizmetkar olmak için yeni bir yüz yeni bir enerji, bir heyecan katmak için ilk günkü aşkla 2024 seçimlerinde Narman Belediye Başkan aday adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Sağlıkta Dönüşüm Programı içerisinde 2010 yılından beri yönetici olarak görev yapmaktayım. Türkiye Yüz Yılında Sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiği gibi ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’ anlayışıyla, inancıyla ülkemize ve milletimize özellikle de emanetlerini üzerimizde taşıdığımız sorumlulukla Allah nasip ederse Narmanlı hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etmek istiyorum. Özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi her geçen gün daha refah seviyesine artıran bu millet için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beklentilerine uygun vizyonu ışığında onun liderliği altında inşa edilecek 'Türkiye Yüzyılı'nın bir parçası olmak adına ben de varım dedi. Bilgili, tecrübeli bir bürokrat ve idareci olarak yenilikçi bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazırız”dedi. 

Fatih Turan şunları söyledi: 

Devlet çatısı altında disiplini, dürüstlük ilkesi çerçevesinde hazırlamış ve yürütmüş olduğum KOSGEP ve KUDAKA destekli projelerimle devlet hastanelerimize hibe ile tıbbi malzemeler kazandırdım.  Edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimle Narman Belediye Başkanı aday adayı olarak   bismillah deyip yola çıkıyorum. Ancak, bu yolculukta yalnız olmadığımı biliyorum. Sizlerin desteği ve katkısı olmadan bunları başarmam mümkün olmayacak. Sizler, Narman’ın  can damarısınız ve ortak bir vizyonla hareket ettiğimizde hedeflerimizi  gerçekleştirebiliriz. Bu nedenle, sizlere olan güvenim tam ve sizlerin desteğiyle birlikte, başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçireceğimize inanıyorum. 

Söz veriyorum ki, şeffaf, dürüst ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim. Herkesin sesini duyacağı, fikirlerin önemsendiği bir yönetim oluşturmayı amaçlıyorum. Sizlerle birlikte, sorunları analiz edecek, çözüm odaklı projeler üretecek ve ilçemizin potansiyelini en üst seviyede kullanacak bir ekip oluşturacağım. 

Bugün burada sizlere olan inancımı ve bu büyük hedefe ulaşmak için kararlılığımı paylaşmak istedim. Sizlerden, bu yolculukta bana destek olmanızı ve birlikte hareket etmemizi istiyorum. Sizlere olan güvenim tam ve inanıyorum ki, birlikte başarılı bir gelecek inşa edebiliriz. 

Son olarak, bugün burada beni dinlediğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin desteğiyle, ilçemizde gerçek bir değişim ve gelişim yaratabiliriz. Halkımızın refahı, mutluluğu ve geleceği adına çalışmak için Narman ilçemiz ile hiç zaman irtibatımı kesmedim, görev yaptığım süre içerisinde Narmanlı hemşerilerimin  hastanede  ve il merkezinde ki kapısı  oldum.  Hayatına dokunmadığım vatandaşım kalmadı desem yeridir.  Narman da tarım ve hayvancılık alanlarında ciddi derecede yatırımların üzerine koyarak ilerliyor, tarım alnındaki teknolojik projelerle Narman’da örnek çiftçi olma yolunda ilerliyorum.   

İşte tüm bu vizyoner bir bakış açısı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ışığında ve onun liderliği altında oluşturulacak "Türkiye Yüzyılı"na Narman Belediye Başkanı olarak  hizmet etmek istiyorum. 

Bu süreçte hepinizin desteklerini bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 

Fatih Turan 

26.01.1970  Narman doğumlu. Eğitimini 1977-1981 18 Mart İlköğretim Okulu, 1881-1984 Narman Orta Öğretim, 1984-1988 Yenişehir İzmir Sağlık Meslek Lisesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri M.Y.O. Tıbbi Laboratuvar Bölümünü başarıyla bitirdi. Erzurum Şehir Hastanesi Mali ve İdari Hizmetler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeliği, Sivil Toplum Kuruluşlarında Yöneticilik yaptı. Turan, evli ve iki çocuk babasıdır. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.