Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Şehremin Sekmen’den muhteşem bir proje daha

Şehrin Mimari Sekmen Erzurum'un kapılarını Altın kapısı yapmaya devam ediyor

Tarih: 14.06.2024 19:00 Güncelleme: 14.06.2024 20:41
Şehremin Sekmen’den muhteşem bir proje daha

Erzurum Şehir merkezinin ilk araç alış satış merkezi olarak yıllardır faaliyette bulunan Oto Galericiler Sitesi yepyeni bir yüzle Şehir halkının hizmetine sunulacak. 

 Ev ve İş yerlerinde muhtelif eşya olarak kullanılan ürünlerin en ucuza satışının yapılacağı Alışveriş çarşısı çok yakın bir zamanda hizmete açılacak. 

2007 yılından itibaren Yakutiye İlçesi   50.Yıl Caddesi üzerinde bulunan Doğu Anadolu'nun en büyük ve en kapsamlı Ticaret merkezi olarak faaliyette bulunan Erzurum Oto Galericiler Sitesi altında atıl durumda bulunan bölümün, Şehir halkına ucuz Muhtelif eşyaların en ucuza satışının yapılacağı Alışveriş çarşısı olarak tadilatının çok kısa bir zaman da başlatılacağı öğrenildi. 

Kentin ekonomisinin geliştirilmesi ve iş istihdamının artırılmasına yönelik yapılan yatırımlara bir yenisinin daha eklenecek olmasını öğrenen vatandaşlar ve  

Türkiye’de bir ilkin yaşandığı ücretsiz açık oto pazarının kurulduğu her bütçeye uygun araç satışının yapıldığı 50.Yıl Caddesi üzerinde bulunan Oto Galericiler Sitesinde böyle bir proje hazırlanarak halkın hizmetine sunulacak olması Muhtelif eşya ürünleri alış ve satış Ticareti ile uğraşan esnaf kesimini çok  sevindirdi .


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.