Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.

AK Parti önemli kararlar aldı

Tarih: 13.09.2024 14:47
şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.

   Kadim Şehir  Erzurum için AK Parti önemli kararlar aldı  Başkan  Sekmen ve Ak Parti kadrosu Erzurum için önemli kararlar aldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Av. Fatma Öncü  Av. Abdurrahim Fırat, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat ile birlikte meclis üyeleri ile Yemekli toplantıda  bir araya gelerek Erzurum için önemli kararlar aldılar.

 Başkan Sekmen; toplantıda yaptığı konuşmada''Birlikte attığımız her adımda, omuz omuza verdiğimiz her projede, kardeşlik duygusu bizi bir arada tutuyor ve şehrimizin her köşesine hizmet götürme azmimizi artırıyor. Bizler, Erzurum’umuzun potansiyelini en üst seviyeye çıkarma gayretiyle, kardeşlik hukuku çerçevesinde alacağımız her kararla şehrimizin yarınlarını inşa ediyoruz.dedi Başkan Sekmen konuşmasının devamında' 'Bu vesileyle, birlikte bu yolda yürüdüğümüz tüm meclis üyelerimize ve kadim şehrimize gönül veren kardeşlerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. ''Hep birlikte el ele vererek, şehrimizi hak ettiği konuma ulaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Erzurum’umuza olan sevdamız, kardeşlik bağlarımızla daha da güçlenecek ve şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. 'dedi


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.