Tarih: 16.09.2024 16:42

Sen Çok yaşa Sekmen Paşa

Facebook Twitter Linked-in

Sen Çok yaşa Sekmen Paşa
Erzurum Lale devrini yaşıyor
Erzurum seninle güzelleşiyor 
ERZİNCANKAPI’DA MUHTEŞEM DÖNÜŞÜM START VERİLDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski yerleşim yeri olan Erzincankapı’da yerinde dönüşümü esas alan yeni bir projeye start verdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzincankapı’da modern mimari eas alınarak meydan ve çarşı yapılacak.

Başkan Sekmen tarafından,
2014’ten itibaren, Erzurum’da bir çok yatırım hizmeti hayata geçirildi.. Şehrimizin dört bir yanına hizmet götürüldü, Şehir halkının Belediyeye her müracaatlarında ilettikleri talepler dikkate alınarak ,  ihtiyaçlarına cevap verildi.
Şehrimizde yeni atılım hamlelerin  tek tek hayata geçirildi geçirilmeye devam ediyor.



ERZİNCANKAPI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Sekmen, “ Yakutiye İlçe Merkezi Cumhuriyet Caddesi ; Muratpaşa Mahallesinde yoğunlukla oluşan park lanma sorununa çözüm olarak hazırlanan bu  projede  150 araçlık otoparkın yapılacağını özellikle belirtti

Erzurum'un yüzyıllık ticari çarşısı Erzincan Çarşısında halkın alışveriş yapabileceği ticari alanlar genişletilerek 20 iş yeri ve 50 ofisten oluşacak 1000 Metrekarelik yeni bir çarşı yapılacak dedi.
Ve Yılların Muratpaşa'sı yılların Erzincan çarşısı ve Selçuklu İmparatorluğunun Mirası, Osmanlı İmparatorluğunun şaheseri, Cumhuriyet tarihinin emaneti Erzurum Lale devrini Mehmet (SEKMEN) Paşa ile yaşamaya başladı.
Sen çok yaşa Sekmen Paşa.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —