Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Şirin; Yeni Kurulan Oto pazarında satışlar başladı

son haftalarda yapılan Otomotiv Satışların çok iyi gidiyor

Tarih: 22.07.2024 14:02 Güncelleme: 22.07.2024 14:13
Şirin; Yeni Kurulan Oto pazarında satışlar başladı

.Erzurum Yakutiye Oto Galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin, 

“”Otomotiv sektöründe  araç satışı sonrası oto pazarının, önümüzdeki yıl etkileyici bir büyüme göstereceği için otomobilleri şimdiden sergilemeye başladık"" dedi
Şirin; “”Yeni Kurulan Oto pazarında son haftalarda yapılan Otomotiv Satışlarının çok iyi gittiğini , her bütçeye Uygun araç marka ve modellerinin Erzurum'da satış oranlarının 2025 yılına kadar yıllık yüzde 10 oranında artacağını “”söyledi.

Otomotiv sektöründe teknolojinin getirdiği yenilikler ve sürdürülebilirlik odaklı stratejilerle, sektörün 2025 ve 2026  yılında rekor seviyelere ulaşacağına inanıyoruz.” dedi.  Yakutiye' Oto Galericiler sitesinde müşterilere daha verimli ve etkili hizmet sunmayı hedeflediklerini önemle vurgulayan Başkan Şirin,
Galericiler sitesi çevresine Büyük şehir Belediye Başkanlığı ve Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı'nda hazırlanan yatırım projelerinin  araç alım ve satımı yapmak isteyen değerli halkımızın bu sayede araçlarını daha geniş kesime rahatlıkla sunabilecek lerini bu sayede Oto satışlarının toplam pazar içindeki payının yüzde 10'ten yüzde 30'a çıkacak​.” açıklamasında bulundu.

Oto Galericiler sitesinde satışı yapılan araçları bakımlı olması müşteri memnuniyetini artırdığını bu memnuniyetin hem alıcı hem de satıcı için çok önemli bir avantaj olduğunu söyledi.
İnternet ortamında satışı yapılan araç alımlarında çeşitli dolandırıcılık yöntemi kullanılarak halkın mağdur edildiğini belirten Başkan Erkan Şirin, İnternet ekranından resimlere oto resimlerine bakarak yanılgıya düşen araç almak isteyen halkımızın önce pazarımızı gezmeden karar vermemeleri gerektiğini ifade eden en değerli Doğu Anadolu bölgesinde bulunan ve Türkiye'nin her bölgesinden araç almak veya satmak isteyenleri Erzurum'a davet ediyorum dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.