Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

SON DAKİKA :Başkan Küçükoğlu kimlerle Belediye Başkanlıklarına devam edileceğini açıkladı

Ya yeni Ya da başarılı başkanlarla devam

Tarih: 19.11.2023 16:17 Güncelleme: 19.11.2023 16:27
SON DAKİKA :Başkan Küçükoğlu kimlerle Belediye Başkanlıklarına devam edileceğini açıkladı

 Başkan Küçükoğlu kimlerle Belediye Başkanlıklarına devam edileceğini açıkladı

HABER Tuncay ÇİFÇİ: AK Parti Erzurum il Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı'na başvuru yapan aday adaylarının sayısının şimdilik 18 .11.2023 tarih itibari ile 67 olduğunu açıkladı.. 
AK Parti'den Erzurum Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığına 18 Kasım Cumartesi itibariyle 67 kişinin başvurduğunu açıklayan İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu  "Şu ana kadar 1 Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, 66 kişi de ilçe belediye başkanlıklarına müracaat etti. Müracaatlar arasında İki de kadın aday adayımız var. Başvurular devam ediyor’’ dedi. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önemle üzerinde durduğu aday belirleme kriterlerinin halkımızın isteği doğrultusunda olduğunu önemle altını çizen Başkan Küçükoğlu, Büyükşehir Belediye ve il, İlçe Belediye Başkan aday adaylarının bir hafta içinde 67 olduğunu bu Süreç boyunca Müracaat sayısının 200'ü aşmasını beklediklerini" söyledi. 

Ya yeni Ya da başarılı başkanlarla devam 

Başkan Küçükoğlu, ‘’Yapılan anketlerin sonucuna göre, AK Partimiz Genel Başkanlığı Yönetim kurulu seçim koordinatör Başkanlığımızın tespitleri ve sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın kararı ile Erzurum şehir genelinde, ya yeni Başkanlarla ya da Başarılı Belediye Başkanlarıyla devam kararı alındığını ifade etti. 

AK Parti’de 22 Kasım’a kadar devam edecek müracaatların bitiminde hazırlanacak aday adayları listesinin dijital ortamda 26 Kasım'da temayül yoklamasının yapılacağı çıkacak sonucun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararına sunulacağı bilgilerine ulaşıldı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.