Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Taekwondo  Federasyonu Erzurum'da kuşak sınavı yaptı

Erzurumlu Taekwondocular başarıyla kuşak sınavını geçtiler

Tarih: 11.06.2023 18:26 Güncelleme: 11.06.2023 20:47
Taekwondo  Federasyonu Erzurum

Kayakyolu Okulunun Küçük Taekwondocuları başarıyla kuşak sınavını geçtiler 

HABER İlyas KARATAŞ: Erzurum Kayakyolu İlköğretim okulu, Taekwondocular için kuşak terfi sınavı açtı. Sınava katılan 75 küçük sporcu, komisyon karşısında yeteneklerini sergiledi. 

Kayakyolu İlköğretim Okulunun Taekwondocuları için Türkiye Taekwondo  Federasyonu tarafından düzenlenen Kayakyolu ilk okulu 2. Dönem Taekwondo kuşak sınavı Okulun özel olarak hazırlanan konferans salonunda başarıyla gerçekleştirildi. 

45 küçük Taekwondocunun ter döktüğü sınavda Aileleri yalnız bırakmadı, Sınav sırasında en az sporcular kadar ailelerin yaşadığı heyecan yüzlerine yansıdı.  

Sporcular, Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan 2023 Yılı 2. Dönem Kuşak Sınavı’nda, öğrendikleriTaekwondo tekniklerini sergileyerek, beyazdan sarı kuşağa, yeşilden mavi kuşağa, kırmızıdan kırmızı siyaha terfi etme hakkı kazandı.  

 

Antrenör Oğuzhan Özyurt Türkiye Taekwondo federasyonu Taekwondo il temsilcisi Murat Yamanoğlu , Can Ahmet Bağlar ve Selim Can Dağıstanlı’dan oluşan Komisyon üyelerinin dikkatli bir şekilde izledikleri küçük Taekwondoculara sarı yeşil kuşak verdiler. 

İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu,, Can Ahmet Bağlar ve Selim Can Dağıstanlı Sınıf grubu olarak sırayla kuşak sınavına katılan KüçükTaekwondo’cu ların içlerinden en başarılı olanları madalyayla ödüllendirdiler. 

Antrenör Oğuzhan Özyurt, Kursa devam etmek isteyen öğrencilerin Okulların sona erdiği 16 Haziran tarihinden sonrada Okul içinde hafta içi günlerinde Taekwondo eğitimlerine devam edebileceklerini söyledi.


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.