Tarih: 28.04.2025 00:12

Üretim atölyeleri açılacak fakat ne üretileceği açıklanmadı

Facebook Twitter Linked-in

TRHABERTÜRK ERZURUM:

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Av.Muhammet Sunar, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, AK Parti Erzurum Milletvekili  Fatma Öncü ve AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'nun katılımlarıyla, Palandöken Belediyesi, Yakutiye Belediyesi ve KUDAKA işbirliğiyle yatırıma alınan 'Üretim Atölyesi Projesi'nin protokolünü büyük bir heyecanla imzalandı fakat neler üretileceği açıklanmadı.

KUDAKA Genel Sekreterliğinde gerçekleştirilen imza töreninde, Palandöken ve Yakutiye ilçeleri sınırları içerisinde belirlenen noktalarda üretim atölyelerinin kurulacağı ve Erzurum'da istihdama güçlü destek sağlanacağı ve Bu projeyle hem ekonomik kalkınmaya katkı sunmayı hem de yeni iş imkanları oluşturmayı hedeflendiği açıklandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı aracılığıyla yürütülen, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hayata geçirilecek Projenin Erzurum için hayırlı olması istendi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —