TRHT ERZURUM: Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ile birlikte Gürcükapı Şehit Abdulkadir Güngör Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek, gece gündüz demeden şehrin huzur ve güvenliği için görev yapan emniyet mensuplarına moral verdi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memurları ve çarşı ve mahalle bekçilerine baklava ikram edildi. Toplumun huzuru için fedakârca görev yapan emniyet mensuplarına duyulan minnet ve takdir, bu anlamlı ikramla bir kez daha vurgulandı.
Ziyaret sırasında Polis Merkezi Amirliğini denetlemekte olan Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un da hazır bulunması, buluşmaya ayrı bir anlam kattı. Başkan Dr. Mahmut Uçar, İl Emniyet Müdürü Karaburun ve AK Parti Gençlik Kolları temsilcileriyle birlikte emniyet mensuplarıyla sohbet ederek, şehrin güvenliği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Uçar, 7 gün 24 saat esasına göre büyük bir özveriyle görev yapan emniyet teşkilatının, vatandaşların huzur içinde yaşamalarının en büyük teminatı olduğunu ifade ederek, “Emniyet mensuplarımızın fedakârlığı ve kararlılığı sayesinde şehrimizde güven ortamı her geçen gün daha da güçleniyor.

Tüm polislerimize ve bekçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, emniyet mensupları da kendilerini yalnız bırakmayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.