Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Yamaç Erzurum Açık Oto Pazarında

Yamaç Erzurum Açık Oto Pazarında

Tarih: 23.06.2024 17:05 Güncelleme: 23.06.2024 17:10
Yamaç Erzurum Açık Oto Pazarında

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Yakutiye Belediye Başkanlığında meclis üyesi olarak görevli, Doğumak A.Ş. Renault Servis ve Satış Müdürü Hasan Yamaç bugün Yakutiye İlçesi 50.Yıl Caddesi üzerinde bulunan Galericiler Sitesinde ücretsiz olarak düzenlenen Açık Oto Pazarını gezerek memnuniyetini ifade ederek pazarın daha geniş kapsamlı olması için Belediye olarak bazı yatırım çalışmalarına destek sözü verdi.

Hasan Yamaç ,Türkiye'de ilk defa düzenlenen Otomobil ve diğer araçların satışının yapıldığı Galericiler Sitesinde Ücretsiz açık oto pazarının Doğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'de ses getirdiğini söyledi.

 Çeşitli araç markalarının satışının yapildığı ücretsiz açık oto pazarının kurucusu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin'i tebrik ederek bu pazar yerinin daha da önem kazanması için Meclis Üyeliklerini Yaptığı Belediye Başkanlıklarında düzenlenen toplantılarında konuyu gündeme taşıyarak kentimizin araç satışı ile ilgili daha fazla önem kazanması için bazı yatırım hususlarını masaya yatıracağını ifade ederek destek sözü verdi.

 OSES ÇİĞ KÖFTE şirket yetkililerinin Ücretsiz Çiğ köfte dağıtarak verdikleri destek ten dolayı ayrıca teşekkürlerini sunan Hasan Yamaç, bu tür yatırım desteklerinin devamı sayesinde Dadaşlar Diyarı Erzurum'da yaşayan hem Üreticiler hem de Tüketiciler kazanacak. dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.