Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeniden Refah Partili Bozan AK Partiyemi geçiyor

YRP'nden eski Erzurum İl Başkanı Bozan SUNAR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarih: 25.04.2024 00:01 Güncelleme: 25.04.2024 00:12
Yeniden Refah Partili Bozan AK Partiyemi geçiyor

  Yeniden Refah Partisi eski Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, 31 Mart yerel seçimlerinde İlçe Halkının seçim sandıklarında en çok tercih ettiği Palandöken İlçe Belediye Başkanlığını 2.kez üstlenen Av.Muhammet SUNAR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Palandöken Belediye Başkanlığı Meclis Üyeliğinde görevli Yeniden Refah Partisinden Bünyamin Dursun ile birlikte AK Partili Belediye Başkanı Sunar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, ve 31 Mart seçim sürecinde hakkında yürütülen disiplin soruşturması neticesi ile Yeniden refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan tarafından İl Başkanlığı görevinden alınan Adnan Bozan'ın, Palandöken Başkanlığına yaptığı bu ziyaret sonrasında AK Parti saflarına gececeği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Eski İl Başkanı ve Yeniden Refah Partisinden el çektirilen Adnan Bozan'ın,Aziziye İlçe Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın Erzurum Adliyesinden Başkanlık  Mazbatasını aldığı sıralarda kendi görev süresi döneminde yanında bulunan İl Başkanlık teşkilatında görevli bazı üyeler ile birlikte Emrullah Akpunar'ın yanında yer alması,Parti içinde gruplaşmların hala devam ettiği yönünde konuşmaların olmasına sebep olduğu, Kendisinin Kurucu üyesi olduğu Yeniden Refah Partisinden ayrılması sonrası AK Parti saflarına gececeği yönünde iddiaların olduğu öğrenildi.


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.