Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

YRP’li Belediye Başkanı istifa etti

YRP’li Belediye Başkanı istifa etti

Tarih: 27.04.2024 13:57
YRP’li Belediye Başkanı istifa etti

Eski Ak Partili Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisinden istifa etti 

31 Mart seçimlerinde aday olduğu Yeniden Refah Partisinden yüzde 47.28 oyla Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Öztoklu, istifa etti. 

istifa gerekçesini sosyal medya hesabından açıklayan 2014 yılından itibaren iki dönem AK Parti'nin Doğanhisar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Öztoklu,’’ Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisar'ımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır. Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşerilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."dedi. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.