Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Tuncay Çifçi


Dikkat edin Partiler Erzurum halkı seçimde sizden vazgeçebilir- Can Hemşerim bu Adayı seç buna OY’unu ver

Erzurum Halkı sandıkta işte bu Adayı seç buna OY’unu ver


2024 yerel seçimlerinde bazı partilerin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Dikkat edin 38 gün kaldı Erzurum Halkı sizden vzgeçebilir.

Erzurum Halkı sandıkta kime oy vereyim? sorusunu birbirine soruyor. 

Belediye başkanlığı görevini yürütecek kişi  Hizmetine talip olduğu hizmete layık olmalı peki nasıl olmalı? 

 Dadaşlar Diyarı Erzurum’un sosyal ve kültürel özelliklerini çok iyi bilmeli, Örfleri Adetleri, Gelenek ve görenekleri çok iyi bilmeli. 

Belediye hizmetlerini kendi yandaşları için  hiçbir zaman kişisel kullanmamalı. 
İlk önce seçilecek olan belediye başkanı bizim yöremizin insanı gece gündüz burada yaşamış olmalı, İthal olmamalı. 

Seçileceği İl’i İlçeyi iyi bilmeli hatta Erzurum’da  yetişmiş olmalı. 

Her yeri  karış karış bilmeli hatta Erzurum’un sokaklarında anıları olmalı.  Şehrin sorunlarını en iyi bilen olmalı. 
Gerçek bir Dadaş olmalı, 

Çünkü  kendisini gözeten bir zatın varlığından haberdar olduğu zaman hiçbir şekilde halkın kendisine hizmet için emanet ettiği emanete ihanet etmez.  

Belediye Bütçesinde biriken paralarda her vatandaşın eşit şekilde hakkı olduğunu bilerek   hakkaniyetle samimiyetle hizmet etmeli. 

 Viran olmuş Enkaz bile devralsa da o Viranı saray yapmalı ve emaneti geri teslim ettiği gün yaşadığı şehrin sokaklarında alnı ak, başı dik yürüyüp gururla gezmeli.. 
Belediye Başkanı seçeceğimiz kişi hak hukuk Adalet noktasında çok hassas davranmalı. Belediye başkanı seçildiğinde, Yaradan ALLAH’ın Emirleri gereği Hz Ömer’in adaleti ile hükmetmeli ve kentte yapılması gerekip de yapılmayan her işten kendisini sorumlu tutmalıdır.  
Değerli okurlarım, Erzurum için  Oy vereceğin adayda aradığın  özellik kimde var? 
Erzurum Büyükşehir'i, Merkez ve Dış ilçelerini, Dadaşlar Diyarında yaşayan herkesi kime emanet edeceğiniz belediye başkanını seçerken Gerçek anlamda bir adalet ve hizmet görmek istiyorsan kimi seçtiğine çok dikkat etmelisin. 
Kaybeden değil, kazanan Şehir olsun isteyen Erzurumlu seçmen, bu seçimlerde siyasi ideolojiden çok, kente ve kent yaşayanına kim hizmet edebilecekse, kim teminat olarak yaptıklarını gösterebilecekse, kendi çevresi yerine  bu memlekette yaşayan tüm vatandaşı düşünebilecekse, bahaneler değil, hizmet üretebilecekse, insanlığı ve adaleti ile adını yıllarca bu memleketin topraklarına altın harflerle yazdırabilecekse kadim şehrimiz Dadaşlar Diyarı Erzurum’u ona emanet etmek, gelecek nesillere yaşanabilir bir Erzurum bırakmanın ilk adımı olacaktır. 
31 Mart’ta gelecek yeni nesillere nasıl bir Şehir bırakmak istiyorsan, şehri kime emanet edeceğini sen iyi biliyorsun.  

Allaha Emanet olun Kalın hep Sağlıcakla hep huzurla. 

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.