Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Tuncay Çifçi


Erzurum’daki Erkenekon grubu çok can sıkmaya başladı

Erzurum’daki Erkenekon grubu çok can sıkmaya başladı


Erzurum Medyasındaki ERKENEKON grubu kendilerinden başka hiç bir medya grubunun ön planda olmamasını, Ön planda olacaklarını hissettikleri Basın-Yayın grubunun önünü kesmek için çevre edindikleri Bürokrat ve Kamu Kurumunda üst yetkili kişileri kullanarak onların ilerlemesini durdurmak için ellerinden geleni artlarına koymayan ERKENEKON grubu. 

Çok çirkin olan bu 3’lü grup neden kendilerinden başka hatta kendilerinden daha iyi olduklarını düşündükleri Basın-Yayın grubundaki medya konusunda daha tecrübeli,Haber takibinde,Haber izleniminde bulunan muhabir kesiminde bazı kişi ve kişilerin önüne geçmeye,onları her sohbetlerinde ismini veya isimlerini zikreederek kötülemeye çalışıyorlar? Bu sorunun cevabını düşünmeye gerek yok. 

Nedeni belli’ 

Kediler ulaşamayacaklarını,anladıkları ve gördükleri ,uzanamadıkları ciğerlere mundar derler. 

çok irite olduğum insan tipidir. tamam birisini sevmezsin, sevmediğin için de arkasında konuşursun ve onun yaptığı işlerin kendi kazancına zarar vereceği ihtimalini göze alarak onu her yerde kötülemeleri, ve bu da yetmez miş gibi, sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlığa devam etmek nedir ?-Münafıklıktır. 

İşte Erzurum Medyasındaki 3’lü ERKENEKON grubu Kendilerinden iyi olduklarını çok iyi bildikleri kişi ve kişileri Kıskanmalarının temel nedenleri arasında; öz güven eksikliği, başkalarını gözünde büyütme, kendini değersiz görme ya da kendi değerinin farkında olmama, kontrol etme arzusu, kendine güvenmeme, öfke, suçlama, yetersizlik gibi nedenlerin kendilerinde olan özelliklere sahip oldukları için. 

Ama işte ne yazık ki Erzurum ilinde görevli Bürokrat kesiminin,İş insanlarının yukarıda bahsi geçen 3’lü ERKENEKON grubunun söylemlerine inanarak iş yapmaları sonucu Maddi ve Manevi kazanç kayıbına uğradıklarını çok geç anlıyorlar. 

Çünkü Bir Müslümanı kötüleyen kişi MÜNAFIK alemetlerini taşıyandır.Onun için Êrzurum basınındaki bu ERKENEKON grubuna  itimat etmemeleri gerekir. 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.