Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Nilüfer


Güzellikleri hatırlatılan  çirkinlikleri unutturulan bir şehirsin sen Erzurum

Üstü parlak Yıldızkent altı marlak Yakutiye sin sen Erzurum


Güzellikleri hatırlatılan  çirkinlikleri unutturulan bir şehirsin sen Erzurum 

 Üstü parlak Yıldızkent altı marlak Yakutiye sin sen Erzurum 

Doğunun en güzel kenti ünvanını kazanan Erzurum, Doğulu ve Batılı iş insanlarının yatırım merkezi olmaya devam ederken, 

İl Merkezinde geçmişte ve son yıllarda yapılan yanlış Kentsel dönüşüm uygulamaları Erzurumun o meşhur sözünü bir anda akıllara getirdi. 

Üstü parlak altı marlak. Aşağı tükürsen sakal Yukarı tükürsen bıyık,  

kişinin karşısında zorlu bir seçim ya da durum olduğunda, ne yolu seçerse seçsin olumsuz sonuçlarla karşı karşı kalma durumu,İstemediği iki şeyden birini seçmek durumunda kalan kimse. Karar vermesi güç bir durumla karşı karşıya kalma durumu ve işte bu hiç de iyi olmayan bu durum Şehir merkezinin ikiye bölünmüşlük durumu Dadaşlar diyarı Erzurumdaki kentsel yaşamdaki moral ve motivasyonu derinden etkileyen bir durum. 

Eski Yerlerin yıkılarak yeniden yapılma durumu oldukça maliyetli olması durumunu Belediyeler şimdiki hizmetlerinden dolayı elde ettikleri gelirlerle karşılayacak bir durumda değiller. 

Devlet desteği, Bakanlık tarafından ayrılmış bir ödenek olmadan Erzurum şehir merkezindeki üstü parlak altı marlak sözünü yıllarca söylettirmeye devam eder. 

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.