Tuncay Çifçi

Tarih: 14.09.2024 15:19

Hiç dikkat ettiniz mi Gazze katliamını Erzurum'dan kimler sadece paylaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

Hiç dikkat ettiniz mi Gazze katliamını Erzurum'dan kimler sadece paylaşıyor Uzun süredir Sosyal Medya hesaplarında takibini yaptığım Erzurum ilinde siyaset yapan bazı isimlerin ve Milletvekillerinin kendi sosyal medya hesaplarından neleri paylaşıyorlar diye devamlı izliyorum. 

AK Parti kadrosu başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı tüm programları ,konuşmaları yayınlıyorlar. Haklı olarak tabi ki çünkü parti Genel Başkanı muhakkak paylaşmak zorundalar, tabi kimisi gözüne girebilmek ,olası seçimlerde tekrar aday gösterilecek listeye dahil edilmek için. Fakat neden se Filistin ile ilgili Gazze'de yaşanan katliamlarla ,ilgili paylaşımlarda bulunmuyorlar. sadece Şehit edilen Asker ve Polislerimiz için taziye mesajı yayınlıyorlar. 

Tamam çok güzel duygu Ülkemizde yaşanan Acı olayların üzüntüsünü paylaşmak peki ama Filistin halkının çektiği acılara üzüntü duyulmuyor mu ki paylaşımdan uzak duruyorlar. Ha haklarını yemek doğru değil Erzurumspor FK kulüp başkanı Ahmet Dal Sosyal medya hesaplarından bu katliamı görmezden gelmeyerek acılara ortak olarak paylaşım yapıyor ve bir de Av. Ebubekir Elmalı her gün her saat Filistin'de yapılan İnsan katliamını bebek katliamlarını paylaşım yaparak binlerce takipçisine haber veriyor.

 Peki neden Hükümet yetkilileri ve Erzurum siyasetinde aktif rol oynayan AK Parti kadrolarının üst mevkilerinde görevli yetkili ağızların ağızlarından Gazze katliamıyla ilgili sürekli olmasa da bir paylaşım göremiyoruz. 

Ben şöyle yorumluyorum İlgili  Parti kurmayları tarafından alınan karar gereği bu tür paylaşımlara yer verilmemesi istenmiş olabilir. 

Ama Müslüman bir topluluk olarak Müslümanların acılarına sessiz kalmanın hesabını Ahiret aleminde Allaha vereceğiz. Orda diyebilir miyiz ,Allah'ım ben Dünya'da yaşarken bu tür paylaşım yapmama Genel Başkanımız parti tüzüğü gereği izin vermedi onun için yapamadım. 

Hadi diyecek farz edelim .

Peki Yüce Yaradan sormayacak mı ben aklı vicdanı merhameti sadece o genel başkanına vermedim ki sana da verdim sana verdiğim bu özellikleri kullanman gerekliydi sen  Dünya da ki menfaatlerin için koltuk sevdanın devamının gelmesi için, Kul emrine riayet ettin benim emirlerimi hiçe saydın Kusura bakma kulum hadi cehenneme. Yüce Yaradan demeyecek mi sana, size 

Hadi hoşçakalın hep sağlıcakla kalın


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —