Bugün, 24 Ekim 2024 Perşembe

Tuncay Çifçi


Tusaş emrini İsrail verdi neden mi?

Tusaş emrini İsrail verdi neden mi?


Tusaş emrini İsrail verdi neden mi? 

BOP gereği yapmaları gerekeni PKK(ASALA) örgüt mensuplarına yaptırmak zorunda. 

Çünkü vadedilmiş toprakları bir an önce sınırlarına katmak için Ülkemizi bölüp parçalatmak içiN bunu yapmak zorunda kaldığı için. 

Terörü bitirmek,  Türkiye vatandaşları olan kürt halkının artık kandırılarak  vatan haini olmalarını önlemek için MHP genel başkanı Bahçelinin başlattığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın destek verdiği Terörü sonlandırma çabalarına darbe vurmak için hemen İsrail kendisine bağlı PKK militanlarını devreye sokarak TUSAŞ’a saldırı düzenledi. 

Peki neden TUSAŞ? 

Neden mi çünkü. 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye’de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretiminin yapıldığı tesislere saldırı düzenleterek korku vermek istediler. 

Yani İsrail diyor ki bakın sizin başkentinizde savunma sanayinizde tek tesislere girer istediğimizi alır çıkarız demek istediler. 

Ama bilmiyorlar ki Türk Milleti Kürt'ü ile Laz'ı ile Çerkez'i ile bir bütündür. 

Bu topraklar için yüzyıllardır birlikte can verdiler Can aldılar. Kan verdiler Kan döktüler. 

İsrail, bu Millet sizin de canınızı alır kanınızı döker bundan hiç şüpheniz olmasın. 

Şu an sabrediyor Bu Millet. 

TUSAŞ da şehit olan kadın Mühendisimiz, Özel Güvenlikçimiz, Personellerimiz ve taksicimiz ŞEHİTLERİMİZ, ALLAH RAHMET EYLESİN  AİLELERİNE SABIR İHSAN EYLESİN 

  

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.