FETÖ’cü Ahmet Dönmez, üst düzey firari bir örgüt üyesinin itiraflarını sosyal medyadan paylaştı:
Dönmez yaptığı paylaşımda, Sınavlarda cemaat üyelerine Gülen tarafından verilen Fetva üzerine, Sınav sor ve cevaplarını paylaşıyorduk.
Dönmez konuşmasında, Cemaatten tanıştığı yol arkadaşlığı yaptığım Cemaatin sivil birimlerinde mahrem imamlık yapmış birisi ile 15 Temmuz'dan bir kaç ay sonra yapmış olduğum görüşmede,
“Soru çalmalar gerçek. Ben de aldım verdim. Hem de her yıl. Çünkü bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bugün olsa yine yaparım. Yukarıdan, Hoca Efendi’den (FETÖ elebaşı F. Gülen) fetvayla geliyordu. Ben bunu sorgulamam. çünkü Fetullah Gülen'i çok seviyordum” dediğini itiraf etti.
https://x.com/FetoGercekleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.